Konferenciaajánló: Evolution 2019

Február 15-ig lehet early bird kedvezménnyel jelentkezni a február 27-28-án megrendezésre kerülő Evolution konferenciára.  A rangos szakmai eseményre immár hetedik alkalommal kerül sor. A várhatóan mintegy 1200-1400 résztvevő elsősorban a kereskedelem, kommunikáció, marketing és a médiapiac területeiről érkezik, de sok más piaci szektor is képviselteti magát.  A rendezvényen az IAB elnökségének több tagja is előadást tart, illetve beszélgetésen, fórumon vesz részt.

Első nap

27-én szerdán a nyitó plenárison többek között Novák Péter, a Dentsu Aegis Network Hungary ügynökségi csoport ügyvezetője tart előadást, “A digitalizáció társadalmi elfogadottsága Magyarországon és a világban” címmel. Délután pedig márkabiztonságról szóló panelen vesz részt márkák és médiacégek képviselőinek – többek között Vági Róbertnek (Central Media) – társaságában.

Az első napon a Narancs terem témája: média – közösségben. Itt a 2018-as reklámköltési adatok bejelentésével kezdődik a program, melynek során a digitális piac mutatóit Sopov István, az IAB elnöke, az Adaptive Media ügyvezetője ismerteti, délután pedig ugyanebben a témában fórumbeszélgetésen vesz részt.

Gazsó Gábor az Evomedia képviseletében más szakértőkkel közösen azt vitatja meg, a friss számok függvényében mire érdemes költeni a marketing büdzsét.

Kardos Gábor, a 444.hu-t kiadó Magyar Jeti Zrt alapító-vezérigazgatója ismerteti az IAB idei piaci várakozásról készült felmérése, az AdExpect eredményeit.

A Sárga terem programja a performancia és a reklámok technológiája körül forog. Dr. Láng Zoltán (ADS Interactive) témája a tartalommarketing és a natív rendszerek a programmaticban. Semsei Balázs (Vodafone) egy fórum keretében arról értekezik, hogy kell gondolkodni és koncepciót váltani a programmaticban. Sólyom Balázs (UPC) másodmagával 2019 fontos digitálismarketing-trendjeiről ad elő, délután pedig a Kék teremben a vásárlói út változásairól beszélget.

Második nap

A Lila teremben Sólyom Balázs (UPC) és Szutor Ferenc (DataMe) további szakértőkkel arról beszélget, hogy mit adott nekünk a GDPR. Délután Yasar Umut (OMD) a különféle attribúciós modellek használatáról tart előadást.

A résztvevőket a fentieken kívül is számos érdekes és hasznos előadás és beszélgetés várja: a 2 nap alatt 5 terem, 4 workshop és 270 előadó. Szó lesz többek között közösségi médiáról, keresőmarketingről, a vásárlói útról, programmaticról, a vásárlók megfigyeléséről, tartalom- és natív marketingről, storytellingről, a márkák lehetőségeiről, a digitális etikáról, kríziskommunikációról, influencerekről, az automatizációról, adatkereskedelemről, innovációról és motivációról, értékesítésről, generációs különbségekről, attribúcióról, designról és UX-ről.

További információk és regisztráció: www.evolution.hu