Munkatársat keres az IAB

Megosztás

Az IAB Hungary irodája keres támogató munkatársat vagy szerződéses partnert a megnövekedett feladatmennyiség miatt. Alább a részletek!

Feladatleírás az IAB iroda támogató feladataihoz

Elvárások a pályázóval szemben (a lentebbi feladatleírások ismeretében):

  • kommunikációs gyakorlat, digitális kommunikációs (social média) tapasztalat;
  • Stabil magyar és angol nyelvtudás (további nyelvek ismerete előny);
  • Legalább heti 2 alkalommal 4 órás személyes jelenlét, konzultáció;
  • Események szervezésében való jártasság, vállalkozókedv.

A pályázat kért tartalmi elemei:

  • A munkavégzés pályázó által javasolt formája (hagyományos munkaviszony, távmunka, személyes megjelenés mértéke stb.), kapcsolattartás módja;
  • Pályázó bemutatása, referenciái, cég esetén személyes közreműködők bemutatása;
  • Egyéb, a pályázó által fontosnak tartott szempontok;
  • A felsorolt pontok közül elvállalt feladatok listája (lehet részterületekre is ajánlatot adni);
  • Bérigény vagy vállalási díj.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2018. július 4., 16.00. A munka kezdete a tervek szerint 2018. augusztus 1. Az ajánlatokat az [email protected] címre kell eljuttatni.

  1. Kommunikációs feladatok

A munkatárs legfontosabb feladata az IAB Hungary teljeskörű kommunikációs feladatainak a megvalósítása, az egyes események, termékek, tevékenységek, valamint a tagok aktivitásainak megjelenítése, támogatása. A munka során szükséges kezelni, nyomon követni és feldolgozni az összes érintett csatornát (blog, facebook, LinkedIn, saját weboldal, események saját felületei – pl. Digitális Mesterkurzus). Az egyes csatornákon várható összes kommunikációs aktivitás nagyjából heti 6-8 anyag (blog 2-4, weboldal 2, egyéb 2) ezek mellett a social media folyamatos követése, kezelése (napi 1-1,5 óra várható munkaterheléssel).

A megbízottnak feladata, hogy a kommunikációs igények követhetősége érdekében rendszeresen eseménynaptárt, kommunikációs tervet készítsen és kövessen. Emellett elvárás, hogy hetente legalább 1 alkalommal személyes konzultációra (minimum 4 óra) álljon rendelkezésre az IAB Hungary aktuális kommunikációs szükségleteinek egyeztetésére az IAB Hungary irodájában.

  1. Nemzetközi hírlevél

Az IAB Hungary, mint az IAB Europe és az IAB US partnere folyamatosan kap olyan anyagokat (nemzetközi elemzések, beszámolók, vizsgálatok, javaslatok), amelyeket értékelni és feldolgozni szükséges. Éppen ezért az IAB Hungary szakértő támogatást vár a kiválasztott munkatárstól szövegek kivonatolásában, értékelésében, pontos tematikájuk és célcsoportjuk megállapításában valamint időnként hazai anyagok fordításában. A feladat eredményeképp két különböző eredmény áll elő rendszeresen: (1) időszakos hírlevél a tagság felé – esetenként nem a teljes körnek; (2) a beérkező anyagok továbbítása a hazai érintett piacnak. A feladatok ellátására havi 40-60 munkaóra ráfordítás szükséges.

  1. Adminisztrációs feladatok

Az IAB Hungary iroda adminisztrációs feladatainak lebonyolítására keres támogató munkatársat (levelező csoportok kezelése, hírlevelek megírása, tagi nyilvántartások kezelése, találkozók, memok követése, készítése, feladatlisták figyelemmel kísérése, egyes szolgáltatások, tevékenységek tagi támogatása, események szervezésének támogatása, stb.). Ezen feladatok összességükben havi 40-60 munkaórát vesznek igénybe, amelyek elvégzése asszisztensi, ügyintézői jellegű feladat.

  1. Kutatások, elemzések, adatkezelés

Az IAB Hungary tagjai támogatására rendszeresen (évente 4-6 alkalommal, igények szerint) kutatásokat végez a hazai digitális kommunikációs ipar támogatására. Ehhez a feladathoz keres az IAB iroda támogató munkatársat, akinek a fő feladatai az IAB vezetői (elnök, elnökség, ügyvezető) által kidolgozott elemzések, kutatások:

  • koncepciójának elkészítése;
  • módszertani kereteinek megválasztása;
  • kivitelező partnerrel való kapcsolattartás, egyeztetés;
  • kapcsolódó IAB tagokkal való kapcsolattartás, egyeztetés;
  • esetlegesen saját kutatások irányítása, megvalósítása (kérdőív, elemzés, tanulmány);
  • elkészülő elemzések megjelentetése, vizualizációja;
  • eseményekre beszámolók, elemzések készítése;
  • szükség esetén tanulmányok készítése;

Az előzetes becslések alapján a feladatok ellátására nagyjából havi 40-60 munkaóra ráfordítás szükséges.